Játszóházak építése már 15 éve

Csak kiváló minőségű, teljes biztonságot nyújtó alapanyagokat, kellékeket használunk!

TERMÉKEK

Termékeink

Partnereink elégedettsége a legfontosabb számunkra, reméljük Önt is visszatérő vevőink között üdvözölhetjük!

JÁTSZÓHÁZAK

 

Játszóház építés

 

A gyerekeknek nagy a mozgásigénye!

 

A mai modernnek számító világban egyre többet ülnek le csemetéink a számítógépek elé. Tájékozódnak, ismerkednek, Facebookoznak. De hol marad a mozgás? A beltéri játszóházak megadják a lehetőségét annak, hogy az időjárást figyelmen kívül hagyva bármikor játszhassanak gyerekeink egy jót, találkozhassanak barátaikkal esetleg egy szülinap zsúron vagy csak egyszerűen a közös játék élményéért. A különböző akadályokon való átjutás, mászás rendesen megmozgatja izmaikat, fejlődik állóképességük, kicsiknél az egyensúlyérzék, koordinációkészség is.

Tervezés

 

A labirintusokat mindig a hely adottságainak megfelelően tervezzük meg, a megrendelő kéréseinek figyelembe vételével. Az alábbiakban láthatóak a tervek, majd az elkészült labirintusról készült fotók.

 

 

Megrendelésre tudunk 3D-s terveket is készíteni

Mobil játszóház

 

Hazánkban szinte minden hétvégére esik valahol valamilyen rendezvény, legyen az városi program, falunap, ünnepnap, gyereknap… stb. Ezek lehetnek hétvégi vagy akár több napos alkalmak.  Azoknak a vállalkozóknak kínáljuk a mobil kalandparkot, akik szívesen részt vesznek ezeken az eseményeken, játékaikkal színesítve a –gyerekek nagy örömére – az események hangulatát.

Az általános méret : 6 méter hosszú, 2,5 méter széles, 3 méter magas utánfutóra ráépített kétszintes labirintus, különböző akadály elemekkel, golyós medencével, csúszdával. Hozzákapcsolható felfújt csúszda, ugrálóvár. Kéttengelyes utánfutóra építve 3 évre érvényes megfelelőségi tanúsítvány, 1 év garanciával.

BEÉPÍTHETŐ ELEMEK

 

Csúszdák

 

Csőcsúszda egyenes          Csőcsúszda íves  Csőcsúszda spirál         Egyenes nyitott csúszda                 Hullámcsúszda

Feljárók, lépcsők

    Ferde feljáró     Háromszög lépcső        Hengeres mászótorony                Lépcső                         Lyukas feljáró              Szivacslépcsős feljáró

  Függő elemek

Bója                        Kapaszkodó             Kígyók                        Lengőfal                    Sínes csúszka     Szivacs kukac           Vastag bokszzsák                Vékony bokszzsákok

 Akadály elemek

Akadály háló                      Akadály rudak        Álló hengerprés            Egyensúlyozó borda                       Fekvő hengerprés                  Festett padló                        Forgó ajtó

 

Forgó tányér                        Hálós alagút                            Hegycsúcs                                  Láncos függőhíd                                Műanyag kukac                           Műanyag mászócső

Nagy labdák                                          Padlóakadály                                Piramis mászóka              Pókháló kötélből                  Ponyva átbújó                                 Rácsos padló

 

Szivacs tappancs                          Szivacsdomb                           V függőhíd

 

Egyéb elemek

Beépített trambulin       Golyós medence                              Mászófal                                      Szivacslabda dobáló             Szivacslabdalövő légágyú

Befúvómotorral működő felfújt elemek

Dupla hullám                                      Felfújt csúszda                                  Felfújt elemek                                  Felfújt négyzet                                         Hullám

 

TRAMBULINOK

 

Trambulinparkok

Amerika után Európában is egyre divatosabb rekreációs program a trambulinpark használata. Elsősorban fedett helyiségek biztosítanak helyet ezeknek a méltán népszerű szabadidős tevékenységeknek, de néhány helyen kültéri parkokban is megtalálható tavasztól – kora őszig.

BÉCS
LINZ
LINZ

A trambulinparkok elsősorban nagyobb gyerekek és fiatal felnőttek számára készülnek, mivel kell hozzá megfelelő kondíció, erőnlét. A hagyományos trambulinpályákhoz viszonyítva itt egyszerre több pályát lehet használni, kellő odafigyeléssel, a szabályok betartásával. Az ugrálás mellett lehet szaltózni, oldalfalon lendülni, szivacsmedencébe ugrani! Kosárlabda pályaként is használható, kedveltek a csoportos labdajátékok. Nagyban fejlesztik a koordinációs képességet és nem utolsósorban az erőnlétet. Néhány perces intenzív ugrálás, tornázás kimerítő tud lenni! Akár kiegészítő testnevelésóra lehet ez iskolásoknak, sportolóknak, de családi (intenzív) szórakoztató programként is nagyszerű kikapcsolódás nyújt!

Trambulinpálya

Kisebb, nagyobb gyerekeknek kínál játékos sport lehetőséget a trambulinpálya, mely lehet 2-es, 4-es, 6-os, 8-as……stb, a hely adottságai szerint. Beltérre vagy kültérre egyaránt elhelyezhető.

Eurobungee trambulin

(gumiköteles ugráló)

Klasszikus 2-4 állásos Eurobungee trambulin. Ez a nagyszerű játék hatásos adrenalin pumpa teljesen biztonságos környezetben.

 

A gyerekek imádják az aktív kikapcsolódást. Képzelje el, milyen nagyszerű érzés a gravitációt legyőzve akár 8 m magasságba fellendülni, forogni, szaltózni, kipróbálni akrobatikus elemeket.

A súlynak megfelelően beállított gumikötél, a méretnek megfelelő beülő heveder, a személyi felügyelet biztosítja a tökéletes kikapcsolódást akár felnőttek részére is. Alumíniumcsőből épített 2-4 állásos gumiköteles trambulin. Kültérre, beltérre egyaránt használható.

 

 

Az Eurobungee Trambulinhoz átadunk egy Adattáblát, egy Megfelelőségi tanúsítványt gépkönyvvel és egy Üzemeltetési naplót.

 

Tartozékok:

3,66 m átmérőjű trambulin

Gumikötél készlet

4 db különböző méretű beülő (xs, s,m,l)

Emelőmotor

Elektronika (5 percre beállított időzítő, számláló)

Mászófalak

 

Magassága 2 métertől több méterig terjedhet. Profi sziklamászó kapaszkodóval felszerelt felület,

melynek használatához beülő szükséges! Biztosító kötéllel használható! Rendelhető zuhanás gátló eszközzel.

Mászótorony

 

A 2,5 -3 m átmérőjű, henger vagy hasáb alakú torony magassága 3 szintestől 8 szintesig változhat. A rugókkal rögzített szalagok között juthatnak fel a gyerekek a torony csúcsára, amely csatlakozhat egy labirintushoz vagy önálló játékként hozzáépített felfújt ill. műanyagcsúszdán csúszhatnak le.

Légvárak

 

Egyedi elképzelés vagy minta alapján.

Soft play

(szivacsjátékok)

 

Óvodáskorú gyerekek nagyszerű játéktere a szivacsból készült játszótér. A nagyobb gyerekektől elkülönített részen házikó, állatok egyéb szivacselemek biztosítják a zavartalan és biztonságos játékot a kicsik számára. Alapterületét a helyiség adottságai határozzák meg.

 

KAPCSOLAT

KÖVETÉS

2017 . Hangyaboly Játszóház Kft. . All Rights Reserved

Created by 3dwebdesign